• Heeft jouw kind de diagnose Autisme, T.O.S, ADHD?
  • Zie jij dat er meer in je kind zit, maar anderen zien dat niet zoals jij?
  • Heeft jouw kind ook beweging nodig, maar past hij/zij niet tussen andere kinderen op een "normale" sportclub?
  • Weet jij soms ook even niet meer hoe je jouw kind moet helpen?

 

Als kindercoach vind ik het belangrijk dat kinderen zich op hun eigen manier kunnen ontwikkelen. Dat is voor jou als ouder vaak gemakkelijker gezegd dan gedaan. Je wilt het beste voor jouw kind, alleen weet je niet altijd waar je moet beginnen. Het is voor een kind met de diagnose Autisme, T.O.S, ADHD niet altijd gemakkelijk. Je ziet ze worstelen met het leggen van sociale contacten, je ziet dat je kind zich terugtrekt en liever alleen is. Samen spelen is lastig en vaak mondt dat uit in ruzies of frustraties. Je merkt dat je kind heel er graag wilt bewegen, maar op een sportclub valt jouw kind vaak buiten de boot of krijgt het vaak op z'n kop, vanwege 'druk zijn'.

 

Door met een kindercoach aan de slag te gaan leert je kind plezier in het spel terug te vinden. Samen oefenen we, in een klein groepje, sociale vaardigheden. Zodat het kind zich kan ontwikkelen in blijheid en ondertussen ook rust, reinheid en regelmaat leert te volgen.

Ontwikkeling is niet in een dag gedaan, het is een proces waar je samen aan begint en daarin stap voor stap vooruit gaat.

     Mijn kind heeft een "label", en nu?

Mijn naam is Mariëlle van Twist en ik ben gecertificeerd Kindercoach. Ik ondersteun kinderen en ouders door beweging te gebruiken als opening om sociale vaardigheden aan te leren. Ik ben gespecialiseerd in kinderen met Autisme, ADHD en TOS. 

 

Kinderen met TOS (Taal Ontwikkeling Stoornis) begeleid ik door, op een speelse manier, met taal bezig te zijn. Zo krijgen ze zelfvertrouwen en gaan we stap voor stap vooruit.

Wil je meer weten? Neem dan contact met mij op. Ik beantwoord graag je vragen.

Wanneer kan je bij mij terecht?

  • Als je in Zwijndrecht of omstreken woont (Heerjansdam, Hendrik-ido-Ambacht, Dordrecht)
  • Als jouw kind gediagnosticeerd Autisme, ADHD of TOS heeft.